UA-138876266-2
Virtual Reality
3D visualisering

Hurtig kontakt 50586800

Mail: kontakt@vizcatz.com

Virtual Reality kan laves billigt

Det er ikke sikkert at briller til Virtual Reality bliver noget vi bruger dagligt. Brillerne er nok med til at hindre overdreven brug at VR og AR.


De 2 teknologier ligger tæt op og ned af hinanden. Inden for spilgenren gør de spiloplevelsen til noget helt andet.


Et område hvor det virtuelle univers har meget spændende muligheder, er i teamwork omkring projekter. Her kan en 3D visualiserede produkter, bygninger og ligninde projekter, "besøges" i en kunstig verden, der er opbygget i computere og deres kraftige 3D software.


Vizcatz arbejder allerede i disse teknologier, og opfordre vore kunder, til at tage VR i annvendelse. Nedenstående eksempler, er Virtual-Reality der kan bruges på 2 måder.


Du kan bruger din PC, mobil eller tablet til at se indholdet. Du ken vende og dreje objekterne. Hvis du vil se det som VR, skal du bruge din mobiltelefon. Man kan få briller, hvor man sætter mobilen ind og dermed kan se VR indhold.


Kontakt os hvis du vil vide mere om den kunstige virkelighed.

VirtualReality design


Hvis din virksomhed ikke har købt et par VR briller (brille til at se 3D i VR indhold gennem, så er det på høje tid.  Link til info om VR briller 


Ta denne teknologi til dig hurtigst muligt. Det fremmer alle processer og er med til at eliminere fejl, man ellers først finder senere i processerne. VR sparer dig penge og giver dig stor værdi.

VIrtual Reality i design fasen


VR giver dig en helt ny fornemmelse af visualiseringens muligheder. Herunder finder du 2 meget simple eksempler.


Det første virtual reality brugt i butiks design. De fleste tegnestuer leverer tegninger, men allerede nu bruger de større entreprenører VR i stor stil. Alle butiks projekter vil have kæmpe fordele.


Prøv denne simple popup butik. Tryk på fullscreen og tag brillerne på og se emballagen lige foran dig i stor format.

Hvor billig koster det


Priser på teknologi er et udifinertbart begreb. Det afhænger af projektets størrelse. VR kan være både milligt og ekstrem dyrt. Det vigtigste i budgetlægningen er at holde sig til gennemprøvede teknokogier så som SketchFab, som denne side viser VR indhold i. Det kan dog gøres væsentlig mere avanceret. De store spil- og filmselskaber laver million dyre projekter, idet der er store penge på spil. Vizcatz holder sig til det jordnære - det VR vi kan bruge i hverdagen.


Vores VR produktion i Sketchfab systemet er i langt de fleste tilfælde gratis når vi visualiserer for dig.

Virksomheden  Medivit anvender VR i kontrol facen inden 3D packshot leveres. Sådan kontrolleres packshot før det er taget eller visualiseret i 3D.

Virtual reality brugt i design fasen - uanset produktet. Her er det emballagedesign i virtual reality. Det giver et helt andet og langt mere nuanceret indtryk af indpakningen.

Vizcatz - COlbjørnsensvej 9 - 4800 Nykøbing F. - tlf.: 50586800 - CVR 40123563 kontakt@vizcatz.com