3D produkt visualisering

3D produkt visualisering


3D visualisering af produkter udgør en stor del af alle produktbilleder. En visualisering af dit produkt er i dag en billig løsning, der giver både indsigt, overblik og mulighed for at opdage fejl og uhensigtsmæssige produkts design.


Produktvisualiseringen har mange formål og du har sikkert dine formål. Når vi visualiserer har vi som regel 3 hovedmål. 


Produktvisualisering skal vore i fotorealistisk kvalitet.

Visualiseringen skal gengive produktet :appetitvækkende".

Alle produktvisualiseringer fra os leveres i høje opløsninger.


Produktvisualisering i 3D


3D visualiseringer er i dag ofte fotorealistiske. Det er en misforståelse, at en produktvisualisering, er dyrt at få fremstillet. I dag, hvor verden er så lille, anvender vi til tider kollegaer fra asien, der både er det billigste resultat og i en uovertruffen kvalitet.


Langt de fleste produkter og emballager, kan visualiseres indenfor kort tid. Baggrunde, scenen og lys er parat til at visualiserer de produkter, du har i din portefølje.


Vizcatz computergenerede billeder af dit varemærke, har fokus på det samme, som en fotograf har, og en 3D visualisering kan til tider fremhæve detaljer, som en kamera ikke kan.


Dertil kommer, at 3D filen senere, kan anvendes til en visualiseret film i 3D. Vi lægger den gerne dit visualiserede produkt på YouTube for dig.


Produkter der endnu er på samlebåndet, og derfor ikke kan fotograferes, visualiseres efter almindelige skitser med mål eller Autocad tegninger.


Vizcatz kan bruge alle former for produktions tegninger at visualiserer efter.


En 3D visualisering har yderligere fordele, så som "preview" - altså at se en produktvisualiseret udgave at det kommende produkt. Visualiseringen styrker også kommunikationen mellem produktion, marketing og reklamebureau.


Ring til Michael på 50586800 og få  en "hurtig" pris på det du forestiller dig du vil have visualiseret.

Visualisering og design af bogomslag og bog- og cd covere. Du kan læse meget mere om design af bogforsider og bogomslag.


Design af bogomslag

3D visualiseringen & emballagedesign


Når et produkt skal visualiseres, foreslår vi altid, at 3D produktvisualisseringen anvendes på emballagen.


Hvor mange mennesker er inde over dit nye produkt. Hvor mange ved, at en og samme 3D fil, kan anvendes til mere end selve billedet. Når vi har produktvisualiseret, er visualiserings filerne gjårt parate til reklame visualisering, 3D emballagedesign, dybtryk til magaziner, animationer til reklame film og TV spots.

3D visualisering af legetøj  giver dig samtidig billig grafik til emballagen.


I nogle tilfælde skal både produkt og emballage visualiseres og her viser 3D sig fra sin bedste side. Legetøj findes hos fabrikanten som 3D filer. Dem låner vi og skaber billeder til emballagen, som derefter gennemgår emballagedesign, hvr man anvender billederne laves ud fra fabrikanten af produktet.

Visualiserng af teknologiske produkter