3D Packshots
3D visualisering

Hurtig kontakt 50586800

Mail: kontakt@vizcatz.com

3D Packshots


Packshots til webshops, annoncer og markting formål. Vi laver alle former for 3D produktbilleder. Et 3D packshot er ofte bedre end et almindelig foto og det giver en lang række fordele.


Nyt design, sprog eller eksport farve, udskiftes på kort tid og herfra generes nye packshots. 


Med 3D emballager kan vi tilbyde dig billeder, ofte før emballagen er trykt.

3D visualiseret medicin emballage

Visualisering af emballager


Vizcatz har hundrede af færdige emballager, lige klar til at lave dit packshot, når det skal gå hurtigt. Hvis du lader os digitaliserer dine produkters emballager, ligger de klar til at få lavet et packshot, når der kommer et nyt design på emballagerne.


Packshottene ligger parat i en 3D scene med belysning. Du sender os den nye grafik og vi garanterer dig, at du har dit nye packshot inden 24 timer.

Reklamebilleder lavet i 3D, giver dig store besparelser.


Emballage packshots, der er ligger digitalt hos os, kan hjælpe dig med at få billeder af grafiske ændringer på under 24 timer.


Derfor tilbyder Vizcatz at digitaliserer dine emballager gratis. Følgende billeder kan vi leverer på under 24 timer:


Ny variant i brandet med samme emballage størrelse

Ny bagside tekst

Ny forside grafik

Nyt materiale

Billeder set fra en anden vinkel


Max størrelse på trykfil, leveret på 24 timer er 15.000 x 15.000 pixels i 300 dpi


Lynhurtige levering af 3D  emballage billeder


Enhver marketing koordinator ved hvor mange problemer manglende eller uopdaterede billeder kan forårsage. Vi visualiserer også for reklame bureauer. I samarbejde med dig og berauet, 3D digitaliserer vi dine emballager. Alt ligger parat hos os, så vi kan redde en krisesituation.


Vizcatz har en 24 timers garanti på al digital emballage. Hos Vizcatz kan du få lavet digitaliseringen og få alle data opbevaret i vores packshotafdeling.


Sidst vi reddede en virksomhed, var da Pharmovital manglede et packshot billede i overstørrelse til en bannerreklame i engelsk fodbold. Vizcatz leverede et billede i overstørrelse på rekordtid og reddede dermed TV annoncerne for "aminoJern".

 

Læs historien her: Vizcatz leverer på rekordtid billede i overstørrelse


Vizcatz får en del af emballagedesignet lavet hos Nordsted Design

Packshottet her er et eksempel på, hvordan vi også kan lave produktet inden i emballagen. 3D packshots er derfor meget velegnet til annonceformål.

Muckups der kan mere end webshop billeder

Emballager foto bruges til mere end blot ugeavisen med diverse dagligvarer.


Når først vi har lavet dit packshot, kan 3D filerne tages til helt andre grafiske niveauer, og kan tilmed indgå i film, uden at nogen ser, der er tale om et computerskabt bilede af produktets emballage.


Reelt er trykstørrelsen ubegrænset. Computeren har kun brug for nok kræfter og tid, så generer den ethvert billede i enhver størrelse.


Skal dit varemærke trykkes i overstørrelse på virksomhedens gavl, er det kun et spørgsmål om tid. Under normale omstændigheder, leverer vi sådan et 3d packshot på under 24 timer.

Vi digitaliserer alle typer emballager og hos Nordsted Design er de eksperter i 3D emballage design.

Vizcatz - Colbjørnsensvej 9 - 4800 Nykøbing F. - tlf.: 50586800 - CVR 40123563 kontakt@vizcatz.com