3D Packshots

3D Packshots


3D packshots til webshops, annoncer og markting formål. Vi laver alle former for 3D produktbilleder. Et 3D packshot er ofte bedre end et almindelig foto og det giver en lang række fordele.


Nyt design, sprog eller eksport farve, udskiftes på kort tid og herfra generes nye packshots. 


Med 3D emballager kan vi tilbyde dig billeder, ofte før emballagen er trykt.

3D visualiseret medicin emballage

3D packshot af emballager


Vizcatz har hundrede af færdige emballagepackshots, lige klar til at lave dine packshot, når det skal gå hurtigt. Hvis du lader os digitaliserer dine produkters emballager, ligger de klar til at få lavet et packshot, når der kommer et nyt design på emballagerne.


Packshottene ligger parat i en 3D scene med belysning. Du sender os den nye grafik og vi garanterer dig, at du har dit nye packshot inden 24 timer.

Packshots lavet i 3D, giver dig store besparelser.


Packshots til emballage, er en løsning som anvendes af de fleste varemærker, da ændringer i udseende og tekst, kan laves på få timer, og hele uden en fotograf.


Endvidere kan vores digitale packshots indgå I alle medier, inklusiv TV og film produktion.

Billige packshots


Vizcatz tilbyder dig billige digitale packshots af høj kvalitet. Vores priser matcher både pris- og kvalitetsmæssigt de bedste fotografer.


Packshottene leveres i serier, startende fra 3 billeder for 1500 kr. Hvis du ikke har en 3D fil at din emballage, laver vi en tro kopi af dine emballager for et mindre beløb. Denne fil kan du bruge i andre sammenhænge som eksempelvis TV reklamer. Packshotpriser er meget forskellige, så ring på 50586800 og få en skarp pris.

Packshottet her er et eksempel på, hvordan vi også kan lave produktet inden i emballagen. 3D packshots er derfor meget velegnet til annonceformål.

Professionelle 3D packshots


Det perfekte packshot er af stor værdi for produktets markedsføring. Perfekte packshots er faktisk nemmere at lave i 3D. Vores packshotvisualiseringer stilles op i lighed med fotografen. Når billedserien er leveret, kan du måske ønske ændringer, og her viser 3D packshottet sin stærke side. En ændring i emballagen ændres på minutter i 3D.


Det samme gælder lys og skygge i packshottene. 3D er i dag så avanceret, at stort set alt kan lade sig gøre, når professionelle 3D'ere laver de flotteste packshots.

3d packshot til muckups

Muckups bruges overalt i reklamebranchen og vores packshotskabeloner, er idele til at skabe muckups.


Når først vi har lavet dit packshot, kan 3D filerne tages til helt andre grafiske niveauer, og kan tilmed indgå i film, uden at nogen ser, der er tale om et computerskabt bilede af produktets emballage.


Reelt er trykstørrelsen ubegrænset. Computeren har kun brug for nok kræfter og tid, så generer den ethvert billede i enhver størrelse.


Skal dit varemærke trykkes i overstørrelse på virksomhedens gavl, er det kun et spørgsmål om tid. Under normale omstændigheder, leverer vi sådan et 3d packshot på under 24 timer.

Packshot-video