Møbel visualisering

3D visualisering af møbler


Vi visualiserer møbler til møbelarkitekter og møbelproducenter. Vi lægger stor vægt på at skabe billeder, der kan bruges til markedsføring. Kvaliteten vi laver kan være fotorealistisk, men det er ikke altid ønskeligt. Billedet nedenfor gengives i et miljø. "Gulvet" kan være af enhver art med mere eller mindre refleksion.

Visualisering for møbelarkitekter


Arkitekt tegnede møbler skal naturligvis visualiseres.


Vores priser er meget rigtig gode, for vi vil gerne have du kommer igen som kunde. Vores priser er også gennemsigtiger. Vi sætter "scenen" op, laver lys og materialer som du ønsker det. Det koster omkring 100 - 200 Euro. Hvis billederne skal bruges til udskrivning i magasiner, skal opløsningen være meget høj. Det gør vi også - faktisk kan vi fremstille dem, så du kan lave store udskrifter til facadeannoncer. Send os en e-mail, så modtager du en pris på kort tid - hvilket betyder inden for få timer.


Forbedrede teknologisk visualisering


I 3D verdenen er teknologien år for år forbedret, og i dag kan vi skabe rigtig lækre 3D billeder til dig. Sammen med dig kan vi skabe en professionel billedserie. Møbler der skal visualiseres kan endvidere visualiseres i enten et miljø eller på en abstrakt baggrund. Disse detaljer ved møbelvisualiseringen finder vi ud af sammen. VI har laver billig møbelvisualisering.


Animation af møbelvisualisering


De fleste af vore kunder er møbelarkitekter og mindre designvirksomheder. VI laver både produktbilleder, men også en film du kan lægge på YouTube og vise omverdenen og møbelarkitekterne fra hele verden dit nye møbeldesign. Se Christian Bjørns nye bord serie på nedenstående link.


https://youtu.be/E3ZXE081qkU


Hurtig kontakt 50586800

Mail: kontakt@vizcatz.com

Møbelvisualisering til annoncer


Vi kan levere billederne på mange måder. Måske har du muligheden for selv at redigere og behandle billedet, men vi kan også gøre det. En af fordelene er, at vi kan gengive billederne, så du ikke behøver at tænke på at fotografere dem. Hvis du ønsker møblerne i miljø, kan vi trylle mange lækre løsninger af møbelvisualiseringen frem så som billeder nedenfor,


3D visualisering af shop møbel