UA-138876266-2
Emballagevisualisering

Visualisering til medico emballage

Hurtig kontakt 50586800

Mail: kontakt@vizcatz.com

3D Emballage visualisesring


Emballage visualisering og computer grafik er vores speciale. Vi har over 800 emballager på "lager" og sikkert også din.


Yngre produktchefer og marketing koordinatorer i store mærkevare virksomheder, kender ofte fordelene ved at bruge 3D visualisering til emballagedesign. Emballage visualisering er et af vore specialer, og du kan få hurtige svar på hvordan vi griber emballage packshot an.


Vidste du, at vi med 3D computergrafik, kan generer ekstremt høje opløsninger. Vi kan generer både billeder og film i 4k.

Digitalisering er en stor del af 3D visualisering. Særlig dagligvarehandlens producenter gør brug af visualiseringer, der skal være et fotorealistisk produktbillede.


Visualisering af amballager i 3D giver produktchefen nogle fantastiske muligheder, som man kun kan opnå med brug af 3D.


Et 3D packshot ligger som en 3D fil, og når et brand udvilker sig, skal der hver gang tilkaldes en fotograf. I 3D tger vi bare 3D filen frem, lægger dit nyr materiale eller ændringer på overfladerne, og indenfor 24 timer, har du en 3d visualiseringen, parat til salgsmøde eller andre præsentationer.

Pharmovital markedsfører produktet "aminoJern".


Virksomheden skulle annoncerer i Engelsk fodbold. Deres reklamebureau ""Squaws" manglede et billede, som var stort nok til at blive trykt på et banner til en kamp i engelsk fodbold. 3 dage før kampen, henvendte Pharmovital sig til Vizcatz.


Vizcatz leverede billedet så annoncen på aminoJern kom i engelsk TV i primetime.


Vizcatz og Squaws reddede situationen for Pharmovital, der fik deres 3D visualiserede billede på annoncen til tiden.


Hvis du ønsker at få dit emballagedesign lavet i 3D, kan du læse mere hos Nordsted Design.

Vizcatz - COlbjørnsensvej 9 - 4800 Nykøbing F. - tlf.: 50586800 - CVR 40123563 kontakt@vizcatz.com