Emballagedesign

Emballagedesign


Når du udvikler dit nye emballage design, bør du fremover medtage 3D computer emballage design i dit arbejdsflow. Det er en billig form for garanti for at emballagedesignet holder hele vejen.


Du ser vigtige visuelle fejltagelser før emballagen produceres. Du kan hurtigt rette i det desigt du først havde tiltænkt emballagen.


Nyt emballagedesign på andre sprog leveres på få timer.

Det er den bedste visuelle måde at kommunikerer et emballagedesign på.


Der er mange fordele så hvorfor ikke prøve. Vizcatz tilbyder alle at forsøge med en af de design virkeomhedens emballager har. Lad os overbevise dig uden du nogen form for forpligtelser.


Emballagedesign i 3D er den stærkese argumentations platform en designer kan bruge.

Emballagedesignet er lavet af Nordsted Design

Emballagedesignere bliver mere alsidige


Designere der beskæftiger sig med design af emballager, er konstant udfordret af tidens trend. Emballagerne udvikler sig og kunders præferencer skifter karakter.


Lige for tiden er plastic dømt ude. Det må anses som en fejl, mere end et gennemtænkt emne. Industrien kan, når der er penge i det, ændre på molekylder så plastic pludseligt bliver 100% biologisk hviklet så kan fremgå af emballagedesignet.

Nordsted Design er en af de ganske få virksomheder, der altid leverer deres emballageforslag både som art work og som 3D billeder.


Nordsted Design bekræfter, at efter 3D er indført i præsentationen af emballagedesignet, opnås en langt bedre kommunikation mellem den eller de ansvarlige for emballagens design og emballagedesigneren.


Se alle billederne på Nordsted Designs hjemmeside


EMBALLAGEDESIGN

Muckups til emballager


I samarbejde med Nordsted Design overfører vi gerne dine eksisterende muckups til 3D. For et mindre beløb får du både dit produkt i 3D og digitalisering af produktet.

Emballagers design


Vi laver ikke selv emballagedesign. Vi retter og optimerer gerne din originale emballage designs grafik, men hvis der er tale om direkte design af emballagerne, anbefaler vi Nordsted emballagedesign.


Nordsted Desgin er specialiseter i at digitaliserer emballagedesign. De anvender den nyeste 3D teknologo, herunder også 3D interaktivt emballagedesign, hvor mærkevaren eller produktet designes online i samarbejde med den ansvarlige produkt- eller marketingchef.


Miljøvenligt emballagedesign er det nye "sort". Alle taler om, at emballagerne skal designes, så de ser mere naturlige ud og visse emballager designes faktisk, så de ser miljøvenlige ud, men faktisk er noget andet.


Imidlertid er markederne, særligt for fødevarer, ved at være modne til emballager, der ikke belaster miljøet. Skal man gå hele vejen, bør ale i emballagen være noget, der ikke belaster miljøet. Det gælder også farver og trykmetoder. 


Virtual Reality i emballagedesign.


Nye teknologier gør emballagedesigneren og grafikerens arbejde meget præcist og giver knderne et faktastisk overbik over emballagedesignet. I steder for at sidde og vurderer og tænke sig til hvordan emballagen kommer til at se ud, anvendes bl.a. Virtual reality. Det giver den ansvarlige for et brands emballager, et bedre vurderingsgrundlag.