Illustration og design af bogomslag og covere

Illustration og design til bogomslag


Et af de mest spændende områder indenfor design, er illustrationer og design af bogomslag.


Vi læser altid bogen først (hvis vi må) og som grafikere, opstår der naturligt billeder og illustationer i fantasien. Når vi designer og illustrer et bogomslag eller et bog cover, er vores vigtigste opgave, at fange stemningen i bogen, og udtrykke den grafisk på bogomslaget.

Bogomslagene vi designer, tager udgangspunkt i dine ønsker. Nogle foretrækker fotografier på bogomslaget mens andre ønsker tegnede bogcovere og endelig ønsker andre at bogomsklages skal designes af en kendt eller ukendt kunster der ikke er designer.
Forfattere har inden udgivelsen "levet" inde i bogen og har ofte en klar forestilling om udseenet af bogomslaget. Det respekterer vi altid, men vi tillader os som grafikere, at komme med små hints og råd, mens vi sammen løser opgaven.


Bogomslag, illustrationer og billeder
Det er vigtigt du ved lidt om billederne du skal have med i bogen og på forsidecoveret. På internettet finddes der alle de billeder som du kunne tænke dig at have på bogens forside. Imidlertid er det en usikker måde. Bruger man billederne kommercielt ved at bruge det på bogomslagene, så kræver mange en licens. Er den ikke betalt can det cover vi har lavet billigt i sidste ende blive rigtig dyrt.
Vi garanterer licensen til bog coveret enten er reelt gratis eller licensen er betalt.

Biligt bog omslags design og Coverdesign


Coverdesign på en bog eller en CD rom indeholder, ud over tekst så som forfatter, udgiver, forlag og isbn nummer, stregkode samt eventuelle "stjerne" med forkortet anmelder tekst, sin helt  egen "sjæl" som bogomslaget skal udtrykke.Design og illustration til bogens omslag


Enhver forfatters nye bog, er forfatterens hjertebarn. Det er noget alle designere af bogomslag og covere ved. Hele processen fra at læse den nye bog til at bogomslaget bliver trykt er enormt spændende og en af vores ynglings opgaver.


Dertil kommer, at når bogomslaget er færdigt er der ofte opstået en forståelse for bogen, som kun farfatter og designer har.

Promotion materialer til bogudgivelsen


Som en unik service, tilbyder vi samtidig promotion billeder at din bog. Vi arbejder i 3D og kan derfor allerede inden du får trykt bogen, lave promotionbillederne af bogdesignet, som kan anvendes til annoncering m.m.


Design af omslag til årsrapporter


Et særligt omrode indenfor coverdesign er årsrapporter, hvor omslagets design skal læne sig op af virksomhedens etiske habitus. Ikke desto mindre udarbejder vi forslag og design til alle typer årsrapporter. Vi har set omslag til sådanne, hvor sekrætæren har fundet et billede på Internettet som var licens belagt. Undgå det, ved at lade os udarbejde omslaget til din næste årsrapport.

Fagbøgers design


Bogomslegene på fagbøger er en mere disiplineret opgave at designe. Elever kender deres bøger på omslagene. Den slags ligger næsmest i ryggraden. Her er både cover- og bogomslagsdesignet i et med brugeren og det synes vi forpligter til et godt omslagsdesign.Bogomslag til kriminalromaner 


t i et medVI har ikke så mange danske krimiforfattere, men dem vi har vil vi tilbyde et særligt samarbejde. Vi tilbayder at designe din nye bogs omslag til en rigtig fin pris og med i købet får du 5 grafiske annoncer til dine sociale medier, hvor du så kan reklamere for bogen med lækre billeder - uden at skulle lave vanskelige foto optagelser.


Vi designer og leverer 5 billeder af bogomslaget til en samlet pros på 950 kr. + moms. - Det mener vi at både din bog og coveret er værd.

Illustration


I mange bøger indgår illustrationer både på forsiden og inde i bogen. Det er et spændende samarbejde mellem grafiker og forfatter og det er spændende at arbejde med illustrationerne, så der opnås en god harmoni mellem tekst og illustrationerne.


Illustrationer kan have fantastisk mange udtryk, og til tider kan man ligefrem finde nogle, der kan inspirerer til lige netop det område bogen omhandler, så man få en fornemmelse af samhørighed illustrationsmæssigt.


En forside illustration kan være alt fra et foto til et lille barns simple streger. Det vigtige er at fange bogens ånd, før man illustrerer eller designer bøgernes kreative udseende.