Bygningsvisualisering

3D visualisering af byggeri, huse og ejendomme


Bygninger, huse, områder, facaderenovering og ombygninger visualiseres i 3D billeder eller animation.


Det er ikke kun arkitekter på de store byggerier, der anvender 3D. Mindre virksomhed, der f.eks. laver facederenovation, bruger med stor fordel 3D visualisering

Visualisering af sportsanlæg


3D visualisering af sportsanlæg og det invendige miljø i en helt ny tegnet Padel center i Middelfart. De ansvalige for projekteringen. Vores visualisering blev bl.a. brugt til finansiering. Det er muligt at se det animerede projektet på YouTube.Sponsor – Padel Center Middelfart

Visualisering for arkitekter og private


Visualisering indenfor byggeri og arkitektur var et af de første område, hvor 3D visualisering virkelig fik et gennembrug. 3D bygningsvisualisering er brugt særligt i Autocad software, som igen er kombatibelt med 3D visualiserings software.


Det er disse autocad filer vi til tider laver flotte 3D visualiseringer af typehuse, lejligheder og til tider også landskaber.


Indenfor modebutikker, bruger vi ligeledes 3D til at visualiserer både nye butikker og shop in shop billeder (som nedenstående) bruger interior visualisering.


Virksomheden European Mannequins benytter vores 3D visualiseringsekspertise til alle deres butiks projekter.


Vi laver ligeledes visualisering for mindre arkitekt firmaer, der ikke selv behersker fotorealistisk bygningsvisualisering.

Du kan se en byggerianimation af billedet i bunden af denne side.

Visualisering af rækkehuse


Visualiseringer af rækkehuse er en medvirkende faktor tiol af få solgt rækkehusprojekter hurtigt. De fleste af vore kunder, får lavet 4 - 5 still billeder af høj kvalitet - oftes til tryk på A4 papir til præsentation for investorer og købere. 


Skal visualiseringen af byggeriet tiltrække købere, skal vi der visualiserer, kunne sætte os ind i den planlagte kulturelle stemning, og det synes vi selv vi er gode til. De kunne også være almindelig huse der skal bygges mange af.

Hurtig kontakt 50586800

Mail: kontakt@vizcatz.com

Visualisering for arkitektet firmaer


Nedenstående billlede er et eksempel på samarbejde med Ar_Co arkitekter, der her har tegnet et mellemstort kontor


Vi lægger vægt på at samarbejdet foregår gnidningsløst, så Jeres virksomhed kan arbejde videre med andre projekter, mens vi færdiggør visualiseringen - eller visualiseringerne.


Vi kan tilbyde både billige 3D visualiseringer og større visualiseringer med animation. 


For os er det vigtigt, at vi er opdateret på trenden i  Dansk byggeri og hvilke materialer der er oppe i tiden. Derfor følger vi tæt med på bl.a. Dagens Byggeri, der har masser af information om byggeri. Se evt. mere på linket.


Nyheder om , arkitektur og byggeri | Dagens Byggeri

Billig visualisering af  bygninger

 

Vi er blandt de billigste i Danmark, bl.a. fordi vi har foretaget standardisering dele af teknologiens muligheder. I projekter med meget håndarbejde, anvender vi kollegaer i Asien, hvor timepriserne er meget lave hvilket kommer dig til gode. 

Visualisering af villaer og sommerhuse


Ind imellem laver vi 3D visualisering for private, når disse har brug for en visualisering i forbindelse med salg og modernisering. Visualiseringer af denne art har mange formål, så som annoncering.


Se den samlede visualisering på YouTube