Bygningsvisualisering

3D visualisering af arkitektur


Bygninger, huse, områder, facaderenovering og ombygninger visualiseres i 3D billeder eller animation.


Det er ikke kun arkitekter på de store byggerier, der anvender 3D. Mindre virksomhed, der f.eks. laver facederenovation, bruger med stor fordel 3D visualisering.


Visualisering indenfor byggeri og arkitektur, var et af de første områder, der tog 3D i brug. 3D visualiseringer er brugt indenfor CAD området, der er teknisk 3D. Når vi laver arkitekturvisualisering, kan vi ofte bruge arkitekternes CAD filer.


Mange modevirksomheder bruger Shop in Shop konceptet. Nedenstående er et eksempel på en  interior visualisering.


Virksomheden European Mannequins bruger Vizcatz, når de skal bygge en nye butik, så ethvert butiksbyggeri, centerbyggeri - ja alle byggerier kan vi visualisere.


Vizcatz er vant til at lave selve visualiseringsdelen for mindre arkitektvirksomheder. Visualiseringen har til hensigt, at give investorer og købere et visuelt lækkert indblik i det kommende byggeri.


Vizcatz er specialiseter i at 3D visualiserer messestande og shop in shop afdelinger for butiksindretning.

3D visualisering af miljøet omkring Kongens Nytorv i 1800 tallet samt den bus (se billedet længere nede) der kørte på Frederiksberg, som en af de første busser overhovedet, er et projekt, der arbejdes internationalt på. Modeller er et visualiseringsprojekt, lavet i samarbejde med Robert Crampton fra London.


Robert er vores "arkitekt" idet han fortrinsvis visualiserer byområder, og i dette tilfælde Kongens Nytorv.


Nedenunder er en af projektets 3D filer, anvendt i en "tænkt" serie om det gamle københavn, nemlig bussen. Visualiseringer som disse, kan nemt ændre udtryk og miljø, blot ved at vise andre overflader.

Øverst den originale bus, der kørte fra frederiskberg til Kgs. Nytorv i 1800 tallet. Nederst vores 3D visualiserede kopi, computet ind i det originale landlige miljø der var udenfor byen.

Billig visualisering af byggeri og arkitektur

 

Vi er blandt de billigste i Danmark, bl.a. fordi vi har foretaget standardisering dele af teknologiens muligheder. I projekter med meget håndarbejde, anvender vi kollegaer i Asien, hvor timepriserne er meget lave hvilket kommer dig til gode. 

 

 

Vizcatz - Colbjørnsensvej 9 - 4800 Nykøbing F. - tlf.: 50586800 - CVR 40123563 kontakt@vizcatz.com