Bygningsvisualisering

3D visualisering af arkitektur


Bygninger, huse, områder, facaderenovering og ombygninger visualiseres i 3D billeder eller animation.


Det er ikke kun arkitekter på de store byggerier, der anvender 3D. Mindre virksomhed, der f.eks. laver facederenovation, bruger med stor fordel 3D visualisering

Visualisering for arkitekter


Visualisering indenfor byggeri og arkitektur var et af de første område, hvor 3D visualisering virkelig fik et gennembrug. 3D bygningsvisualisering er brugt særligt i Autocad software, som igen er kombatibelt med 3D visualiserings software.


Det er disse autocad filer vi til tider laver flotte 3D visualiseringer af typehuse, lejligheder og til tider også landskaber.


Indenfor modebutikker, bruger vi ligeledes 3D til at visualiserer både nye butikker og shop in shop billeder (som nedenstående) bruger interior visualisering.


Virksomheden European Mannequins benytter vores 3D visualiseringsekspertise til alle deres butiks projekter.


Vi laver ligeledes visualisering for mindre arkitekt firmaer, der ikke selv behersker fotorealistisk bygningsvisualisering.

Visualisering af miljøer


3D visualisering af miljøet omkring Kongens Nytorv i 1800 tallet samt den bus (se billedet længere nede) der kørte på Frederiksberg, som en af de første busser overhovedet, er et projekt, der arbejdes internationalt på. Modeller er et visualiseringsprojekt, lavet i samarbejde med Robert Crampton fra London.


Robert er vores "arkitekt" idet han fortrinsvis visualiserer byområder, og i dette tilfælde Kongens Nytorv.


Nedenunder er en af projektets 3D filer, anvendt i en "tænkt" serie om det gamle københavn, nemlig bussen. Visualiseringer som disse, kan nemt ændre udtryk og miljø, blot ved at vise andre overflader.

Visualisering for arkitektefirmaer


Nedenstående billlede er et eksempel på samarbejde med Ar_Co arkitekter, der her har tegnet et mellemsort kontor .

Billig visualisering af byggeri og arkitektur

 

Vi er blandt de billigste i Danmark, bl.a. fordi vi har foretaget standardisering dele af teknologiens muligheder. I projekter med meget håndarbejde, anvender vi kollegaer i Asien, hvor timepriserne er meget lave hvilket kommer dig til gode. 

Visualisering af typehuse


Visualisering af typehuse er typisk noget vi laver for det mindre arkitektfirma og til tider også til private, der skal restuarerer større ældre huse.


Ofte forefindes der arkitekttegninger og andet materiale vi kan bruge når vi viausliserer drømme i 3D.


Visualisering af facader


Mange arkitekter er involveret i bygnings renovering. Her laver vi 3D billeder af bygningerne som de kommer til at se ud, når byggeriet står færdigt.


Visualisering af bygnings renovering


Renovering af bygninger vil altid være aktuelt. Ingen bygninger holder evigt.


For os er det altid spændende at være med i visualiseringsdelen hvor vi også arbejder med fotorealistiske 3D billeder.

Visualisering af interior


Ud fra enten en Revit eller Autocad tegning, visualiserer vi indendørs arkitektur efter ønske. Vi har et stort udvalg af møbler og pyntegenstande samt "billeder" vi kan beklæde jeres rum med, der skaber et emere fotorealistisk billede af Jeres 3D eller 2D filer.

Vizcatz - Colbjørnsensvej 9 - 4800 Nykøbing F. - tlf.: 50586800 - CVR 40123563 kontakt@vizcatz.com