Bygningsvisualisering

3D visualisering af byggeri og ejendomme


Bygninger, huse, områder, facaderenovering og ombygninger visualiseres i 3D billeder eller animation.


Det er ikke kun arkitekter på de store byggerier, der anvender 3D. Mindre virksomhed, der f.eks. laver facederenovation, bruger med stor fordel 3D visualisering

Visualisering for arkitekter


Visualisering indenfor byggeri og arkitektur var et af de første område, hvor 3D visualisering virkelig fik et gennembrug. 3D bygningsvisualisering er brugt særligt i Autocad software, som igen er kombatibelt med 3D visualiserings software.


Det er disse autocad filer vi til tider laver flotte 3D visualiseringer af typehuse, lejligheder og til tider også landskaber.


Indenfor modebutikker, bruger vi ligeledes 3D til at visualiserer både nye butikker og shop in shop billeder (som nedenstående) bruger interior visualisering.


Virksomheden European Mannequins benytter vores 3D visualiseringsekspertise til alle deres butiks projekter.


Vi laver ligeledes visualisering for mindre arkitekt firmaer, der ikke selv behersker fotorealistisk bygningsvisualisering.

Visualisering for arkitektefirmaer


Nedenstående billlede er et eksempel på samarbejde med Ar_Co arkitekter, der her har tegnet et mellemsort kontor


Vi lægger vægt på at samarbejdet foregår gnidningsløst, så Jeres virksomhed kan arbejde videre med andre projekter, mens vi færdiggør visualiseringen - eller visualiseringerne.


Vi kan tilbyde både billige 3D visualiseringer og større visualiseringer med animation. 


For os er det vigtigt, at vi er opdateret på Dansk byggeris trends og hvilke materialer der er oppe i tiden. Derfor følger vi tæt med på bl.a. Dagens Byggeri, der har masser af information om byggeri. Se evt. mere på linket.


Nyheder om udbud, arkitektur og byggeri | Dagens Byggeri

Billig visualisering af  bygninger

 

Vi er blandt de billigste i Danmark, bl.a. fordi vi har foretaget standardisering dele af teknologiens muligheder. I projekter med meget håndarbejde, anvender vi kollegaer i Asien, hvor timepriserne er meget lave hvilket kommer dig til gode. 

Hurtig kontakt 50586800

Mail: kontakt@vizcatz.com

Du kan se en byggerianimation af billedet i bunden af denne side.

Visualisering af miljøer


3D visualisering af miljøet omkring Kongens Nytorv i 1800 tallet samt den bus (se billedet længere nede) der kørte på Frederiksberg, som en af de første busser overhovedet, er et projekt, der arbejdes internationalt på. Modeller er et visualiseringsprojekt, lavet i samarbejde med Robert Crampton fra London.


Robert er vores "arkitekt" idet han fortrinsvis visualiserer byområder, og i dette tilfælde Kongens Nytorv.


Nedenunder er en af projektets 3D filer, anvendt i en "tænkt" serie om det gamle københavn, nemlig bussen. Visualiseringer som disse, kan nemt ændre udtryk og miljø, blot ved at vise andre overflader.

Visualisering af rækkehuse


Visualiseringer af rækkehuse er en medvirkende faktor tiol af få solgt rækkehusprojekter hurtigt. De fleste af vore kunder, får lavet 4 - 5 still billeder af høj kvalitet - oftes til tryk på A4 papir til præsentation for investorer og købere. 


Skal visualiseringen af byggeriet tiltrække købere, skal vi der visualiserer, kunne sætte os ind i den planlagte kulturelle stemning, og det synes vi selv vi er gode til. De kunne også være almindelig huse der skal bygges mange af.