Visualisering

Visualisering

 

VI har lavet rigtig mange 3D visualiseringer gennem årene. Vizcatz har visualiseret alt, lige fra huse og ejendomme over emballage til cluseup packshots af legetøj.


Computergenerede 3D packshots er blevet overbevisende godt og som et eksempel på udbredt brug er visualiseringer af netop emballage.


Visualiseringerne anvendes i annoncer til ugeblade, tilbudsaviser og de sociale medier.

Packshots

Billig visualisering i 3D


Vores visualiseringspriser er yderst rimelige, idet vi har mange hundrede emballager liggende i 3D. Uanset om vi skal lave artworket, eller om dit reklamebureau laver det, så garanterer vi at du får et flot visualiseringsresultat. 


Visualisering til bureauer


Visualiseringen af emballager er vores speciale og blandt vores kunder er der en del bureauer, der ikke selv har 3D visualiseringskompetancer.


Vore visualiserings priser starter ved 950,00 kr. for en visualisering. Har du flere varianter i samme emballage, koster de efterfølgende lidt mindre.


Skal du have billederne I en særlig høj kvalitet, som f.eks. til Bo Bedre, eller lignende magaziner, ja så klarer vi også det.


Har jeres reklamebureau brug  for visualiseringshjælp til en særlig opgave, så ring og få en snak med Michael på 50586800.

Fotorealistiske packshots


Den vsualisering du måske er brug for, er et såkaldt packshot. Her kommer det 3D visualiserede packshot ind på en klar førstelpads. Flere og flere reklamebureauer og mærkevare virksomher anvender 3D, men ikke alle mestre visualiseringens krav fuldt ud.


Vizcatz leverer altid fotorealistiske produktbilleder uanset hvad dit produkt måtte være. 

Billige packshots


For mange virksomheder er produktionen af packshots en dyr affærde, Hos Vizcatz har vi sat sådanne store serier i system. Vi har blandt andet stort set alle de kendte emballager liggende på "lager". Vi arbejder med den nyeste 3D teknologi, der giver et hurtigere arbjdsflow. 


Men først og fremmest holder vi os opdateret på omkring 3D visualisering. De software vi bruger, opdateres hele tiden, go vi deltager i alle visualiseringsopdateringer. 

3D packshot

Visualiserings garanti


Det er vigtigt for os, at vore kunder er tilfredse. Derfor er en del af vores visualiseringsgaranti, at vi leverer det ønskede resultat. Du får ingen faktura hvis du ikke er tilfreds.