3D animation

3D Animation


3D animationer af produkter, emballager, byggeri, arkitektur og undervisning.


3D indgår i så mange sammenhænge, at forbrugerene i dag ikke kan skelne mellem 3D og virkelighed. Her anvendes meget ofte 3D animationer blandet med virkelige optagelser.  Særligt på dagligvare området, anvendes 3D. 3D animationerne i reklamefilm, vises tilmed i så korte intervaller, at øjet ikke fanger detaljerne. Her er særligt indpakninger velegnede til at animere i 3D.


Vizcatz lægger grundstenen til rigtig mange 3D animationer af f.eks. mærkevarer. Allerede fra produktudviklingen kan din produkt digitaliseres, og dermed har du den 3D fil, der skal indgå i senere animationer.

  1. Animation lavet til Middelfart Padelcenter

3D animering af produkter


Et af de største områder for visning af korte computeranimerede film, er YouTube. Langt de fleste film er naturligvis lavet med mobiltelefoner, men 3D film lavet som en computeranimation, vinder frem, bl.a. fordi regigering kan ske gratis online. Det foregår via en app og tager kun få minutter. FÅ en snak med os. VI kan lave dine YouTubeanimationer meget billige.

Projekt animationer og film


Projekterne vi digitalisere spænder over mange brancher. En af de mere spændende opgaver vi løser, er butiksindretning for enkelt butikker og kædekontorer. VI samarbejder med Danmarks førende butiksdesign virksomheden European Mannequins.


Alle butikker European Retail Design laver, bliver visualiseret. Vi har allerede rundet visualisering af mere end 100 butikker. For Darrol i norge, der indretter storcentre, laver vi deres 3D oplæg til projektfremvisning. Ved præsentation for større Europæiske kædekontorer, laver vi animationer på 1 til 2 minutter.

Eksempler på produkt animation - se ovenstående billede animeret på YouTube - ANIMATION

Typisk varer en mindre reklameanimation der bruges på f.eks. Instagram 120 frames eller  ca 4 sekunder. Herefter beregner man hvor lang tid selve 3D visualisering  tager at lave. Ofte er det ca. halvdelen af prisen. Herefter sammensættes 3D animationerne af lyd, film speaker og endelig effekter.

Expertisen i 3D reklamer, ligger hos bureauerne og de store animationer man ser på TV er et reaultat af flere processer. Derimor er de små reklameanimationer langt billigere og der er brug for billige animationer til de mindre virksomheder.


De mindre reklameanimationer, som også kunne være undervisningsanimationer, kan laves for et budget under 10.000 kr.  Vi kan også leve dele af animerede produktioner, hvor vi udlukkende  animerer indholdet, mens andre lægger lyd og effekter på indslaget.


Priser på 3D animationer.


Priser på 3D animation variere alt efter projektets art. For at undgå overraskelser, arbejder Vizcatz med et såkaldt storyboard, der er en visuel oversigt over hvad filmen skal indeholde.


3D animationsfilm vises i såkaldte frames. En film vises med forskallig frame hastighed. Det er her man beregner en stor del af omkostningerne under produktionen af selve 3D animationen.


Produktanimationer


Animering af produkter i 3D består af 3D modellen til typisk under 2000 kr. og animationen som beregnet efter antal sekunder, der generelt koster ca. 1000 kr. pr sekund.