UA-138876266-2
3D produktbilleder
3D visualisering

Hurtig kontakt 50586800

Mail: kontakt@vizcatz.com

3D produktbilleder


Produkt billeder lavet i 3D til salgshåndbøger og webshops.


Produktchefer, marketingchefer, sælgere og salgschefer ønsker sig altid billeder. Produkt billederne er deres hjælpe midler. Computer generede produktbilleder, giver dig uanede muligheder.

Produktbillederne vi laver i 3D, bruges til utrolig mange formål. Særligt til de hurtige billeder med budskaber på de sociale medier har fordel af at lave produktbillederne i 3D. Denne emballage har reflektioner i bunden af det miljø den står i. Uanser hvilken et baggrundsbillede der er brug for i markedsføringen, kan 3D modellen af emballagen afspejle det. Ingen fotograf matcher det.

En af de helt sore fordele ved at få lavet sine billeder af produkterne i 3D, er den enorme flexibilitet. Når billederne til produktmappen skal laves er man i 3D ikke afhængig af vind og vejr, hvis der er tale om outdoor optagelser. Billeder hvor der er opstået fejl i, kræver ikke en ny opsærtning i et studie, men ændres på kort tid i en software, der straks generer et nyt fejklfrit billede.


Up to date produktbilleder


Rigtig mange brancher er underlagt krav fra myndighederne omkring tekster og symboler. Hver gang en emballage ændres skal fotografen tilkaldes. Hvis produktbillederne laves i 3D, ligger filen altid klar og ændringerne af produkternes packshots foretages fra dag til dag.

Packshot og produktbilledet der er komputer visualiseret i 3D


En af de største fordele ved at lave packshottet i 3D, er den flexibilitet der opnås. Er din emballage allerede digitaliseret hos os, kan der foretages ændringer af emballagens grafiske overflade og generes en 3D produkt visualisering og packshot visualisering.


Dermed er du "foran" i mange situationer, når det gælder salgsmateriale til salgs- og marketingcheferne, der skal præsenterer nyhederne for grosisterne, og som bekendt elsker sælgere gode billeder.

I samarbejde med Nordsted Design, der laver emballagedesign, er vi i gang med at lave et stort emballage bibliotek i 3D. Det sikre lynhurtig levering.


Se eventuelt mere om emballagedesign

Vizcatz - COlbjørnsensvej 9 - 4800 Nykøbing F. - tlf.: 50586800 - CVR 40123563 kontakt@vizcatz.com