3D Bygningsvisualisering
3D visualisering

Hurtig kontakt 50586800

3D visualisering af arkitektur

Bygninger, huse, lejlighede,r områder, og ombygninger visualiseres

 

Det er ikke kun arkitekter på de store byggerier, der anvender 3D. Mindre virksomhed, der f.eks. laver facederenovation, bruger med stor fordel 3D visualisering.

 

Visualisering indenfor byggeri og arkitektur, var et af de første områder, der tog 3D i brug. 3D visualisering er brugt indenfor CAD området, der er teknisk 3D. Når vi laver arkitekturvisualisering, kan vi ofte bruge arkitekternes CAD filer.

 

Mange modevirksomheder bruger Shop in Shop konceptet. Nedenstående er et eksempel på en visualisering af interior visualisering.

 

Virksomheden European Mannequins bruger Vizcatz, når de skal bygge en nye butik, så ethvert butiksbyggeri, centerbyggeri - ja alle byggerier kan vi visualisere.

 

Vizcatz er vant til at lave selve visualiseringsdelen for mindre arkitektvirksomheder. Visualiseringen har til hensigt, at give investorer og købere et visuelt lækkert indblik i det kommende byggeri.

 

Vizcatz er specialiseter i at 3D visualiserer messestande og shop in shop afdelinger for butiksindretning.

3D visualisering af den bus der kørte på Frederiksberg, som en af de første busser overhovedet. Modellen er et projekt lavet i samarbejde med Robert Crampton fra London.

 

Robert er vores "arkitekt" idet han fortrinsvis visualiserer byområder, og i dette tilfælde Kongens Nytorv, som var en del af visualiserings projektet.

 

Nedenunder er en af projektets 3D filer, anvendt i en "tænkt" serie om det gamle københavn, nemlig bussen. Visualiseringer som disse, kan nemt ændre udtryk og miljø, blot ved at vise andre overflader.

Vizcatz - Skovalleen 34 - 4800 Nykøbing F. - tlf.: 50586800 - tryk og send send mail herfra - www.vizcatz.com