3D produktbilleder

Ring til os på +45 50586800

3D produktbilleder

Produkt billeder lavet i 3D

Produktbilleder lavet i 3D, giver dig store besparelser.

 

Hvis du får os til at digitalisere dine produkt billeder, vil denne digitale 3D model, fremover kunne give dig danmarks billigste produkt billeder og packshots.

 

En digital 3D model er identisk med dit produkt. Alle ændringer foretages digitalt og derfor kan vi levere dig produktbilledet med de nye ændringer på 24 timer.

 

Et produkt eller en emballage ændre sig løbende og derfor er digitalisering oplagt og giver dig fordele så som lynhurtig redigereing med genering af nyt produktbillede på et døgn, Nyt grafisk design visualiseres på et døgn, ny variant- eller emballagebillede m.m.

3D emballage
3D visualiseret medicin emballage

Ovenstående billeder, er digitaliseret af os. Pharmovital bruger 3D produktbilleder i deres markedsføring

 

Vi samarbejder med Nordsted Design om emballage design.

Muckups der kan mere end webshop billeder

Emballager foto bruges til mere end blot ugeavisen med diverse dagligvarer.

 

Når først vi har lavet dit packshot, kan 3D filerne tages til helt andre grafiske niveauer, og kan tilmed indgå i film, uden at nogen ser, der er tale om et computerskabt bilede af produktets emballage.

 

Reels er trykstørrelsen ubegrænset. Computeren har kun brug for nok kræfter og tid, så generer den ethvert billede i enhver størrelse.

 

Skal dit varemærke trykkes i overstørrelse på virksomhedens gavl, er det kun et spørgsmål om tid. Under normale omstændigheder, leverer vi sådan et packshot på under 24 timer.

Produktbilleder lavet i 3D

Produktbillede lavet i 3D kan nemt hmale op med produkt fotos. Mentos er ikke kunde hos os, og Mentos laver ikke ovenstående produkt. Det er udelukkende et eksempel på hvod vi lan lave med 3D billeder af produkter.

Prooooduktbilleder og packshots

AminoJern produktbillede lavet for Pharmovital i 3D.

Vizcatz - Skovalleen 34 - 4800 Nykøbing F. - tlf.: 50586800 - tryk og send send mail herfra - www.vizcatz.com