3D produktbilleder
3D visualisering

Hurtig kontakt 50586800

3D produktbilleder

Produktbilleder lavet i 3D

til salgshåndbøger og webshops.

 

Produktchefer, marketingchefer, sælgere og salgschefer ønsker sig altid billeder. Produkt billederne er deres hjælpe midler. Computer generede produktbilleder, giver dig uanede muligheder.

 

Hvis du sideløbende med foto af dit produkt, laver en 3D model, kan du med dages varsel, introducere en ny variant, uden at du behøver være afhængig en fotografs tid. Vi laver det på 24 timer.

 

Nyhed - hos os kan du få dit produkt som Argumented Reality. 3D produkter på sælgernes IPad og Smartphones.

 

Sælgeren kan tage et billede af et nyt salgsdisplay, og fremvise hvordan det kommer til at se ud i butikken.

Produktbillederne vi laver i 3D, bruges til utrolig mange formål. Særligt til de hurtige billeder med budskaber på de sociale medier har fordel af at lave produktbillederne i 3D. Denne emballage har reflektioner i bunden af det miljø den står i. Uanser hvilken et baggrundsbillede der er brug for i markedsføringen, kan 3D modellen af emballagen afspejle det. Ingen fotograf matcher det.

Packshot og produktbilledet der er komputer visualiseret i 3D

 

En af de største fordele ved at lave packshottet i 3D, er den flexibilitet der opnås. Er din emballage allerede digitaliseret hos os, kan der foretages ændringer af emballagens grafiske overflade og generes en 3D produkt visualisering og packshot visualisering.

 

Dermed er du "foran" i mange situationer, når det gælder salgsmateriale til salgs- og marketingcheferne, der skal præsenterer nyhederne for grosisterne, og som bekendt elsker sælgere gode billeder.

I samarbejde med Nordsted Design, der laver emballagedesign, er vi i gang med at lave et stort emballage bibliotek i 3D. Det sikre lynhurtig levering.

 

Se eventuelt mere om emballagedesign

Vizcatz - Skovalleen 34 - 4800 Nykøbing F. - tlf.: 50586800 - tryk og send send mail herfra - www.vizcatz.com